Intrebari frecvente

Comercial

De ce nu sunt afisate preturile pe site?

Aceste produse nu se pot oferi ca solutie standard pentru orice situatie, alegerea lor corecta depinde de aplicatia in sine, de procesul industrial in care vor fi folosite. Consultanta si suportul pe care vi le oferim gratuit sunt esentiale pentru o alegere corecta. In caz contrar nu putem garanta in nici un fel eficienta solutiei alese. Preturile, fara consultanta tehnica prealabila, nu au nici o valoare.

Oferim la cerere oferta generala, orientativa, de pret.

Care sunt conditiile de plata?

Prima comanda se face obligatoriu cu plata 100% in avans. Ulterior, pe masura ce relatia comerciala avanseaza, putem oferi plata la termen la 30 de zile.

Tehnic

Ce lungime poate avea o bara antistatica?

Barele antistatice se fabrica la comanda. Lungimea maxima a acestora variaza de la model al model si este in general de 6000mm la barele alimentate la surse externe in curent alternativ (AC) si 3000mm la barele cu sursa interna in curent continuu pulsatoriu (DC)

Cat de rapid se produce neutralizarea electrostatica?

Este un proces ce surprinde adesea prin viteza si eficienta. Functie de tipul de ionizator, aplicatie si distanta de actiune, acest proces poate dura de la fractiuni de secunda la 1-2 secunde.

Uneori incarcarea electrostatica ne creeaza mari probleme, alteori deloc. De ce?

Incarcarea electrostatica, desi un fenomen simplu, este rareori inteles pe deplin. Depinde de foarte multi parametrii: lotul de materie prima, viteza masinilor, tensiunea din materiale, umiditatea din aer etc. De aceea este importanta etapa de evaluare a aplicatiei dvs., pentru intelege cauzele incarcarii inainte de a incerca eliminarea lor. Mai multe detalii in articolul Cum apare incarcarea electrostatica?

Masinile mele sunt impamantate corect. De ce, totusi, se incarca electrostatic?

Toate materialele se incarca electrostatic. Cele conductoare, daca sunt legate la masa (impamantare), se descarca practic instantaneu. Cele izolatoare insa nu se pot descarca la fel de usor pentru electronii nu circula liber prin acestea. De aceea descarcarea lor prin contact cu parti metalice ale masinilor legate la impamantare se produce doar local. In plus, prin fenomenul de incarcare electrostatic prin inductie, adesea se intampla ca gradul de incarcare electrostatica sa creasca dupa contactul cu materiale conductoare legate la impamantare.

Nu ati gasit ce cautati?